contingut promocionat

 

 

logo ildas 180px

 

Visites guiades a la cerveseria Ilda's

Conèix les quatre germanes Ilda's: la Clot, la Mat, la Ros i la Torr

El restaurant Xarlot és la casa de la microcerveseria Ilda's, un racó de la ciutat on tastar les cerveses artesanes Clot (llupulosa), Mat (de blat), Ros (pilsner) i Torr (fosca). El que caracteritza aquestes cerveses és la maquinària amb les que es preparen, la seva frescor i el que no es pasteuritzin. Tot això fa que les cerveses Ilda's tinguin un gust diferent.


Si vols gaudir de la Clot o la Ros i veure 'in situ' com s'elaboren les seves germanes, la millor opció és fer una visita guiada. El mestre cerveser d'Ilda's us explicarà tot el procès d'elaboració: des del tanc de macerat fins el procés de maduració. Després d'aquesta introducció al món de la cervesa artesanal, podreu tastar-les al restaurant i gaudir del menú gastronòmic amb una de les Ilda's.


Al menú podràs trobar moltes opcions molt diferents: des d'unes croquetes de cabrales, fins a foie gras amb ceba caramel·litzada, passant per un ravioli de cua de brou cuit en salsa de cervesa Torr, entre d'altres propostes. Aquest menú, que inclou les postres, té un preu d'uns 25 euros per persona.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem