contingut promocionat
feliu franquesa serveis immobiliaris i jurídics

Viure en una casa independent, però amb totes les comoditats

L'habitatge és completament exterior i dóna a un gran jardí, en una zona tranquil·la i a prop del transport públic

Al passeig de Rubí, a Valldoreix, trobem aquesta casa unifamiliar de 271 m², construïda sobre un solar de 930 m². La torre compte amb un rebedor, distribuïdor amb sortida a un magnífic pati interior i un saló amb una magnífica xemeneia. 


Pujant un nivell ens trobem amb un ampli menjador amb accés directe a la cuina office amb xemeneia i sortida al terrat. La casa compta amb un safareig i accés directe al jardí i també disposa d'una habitació doble i una cambra de bany complet amb dutxa i un petit traster. 


En la planta superior hi ha un amplia cambra de bany amb banyera i una magnífica habitació doble amb accés al terrat. Hi ha també dues habitacions, una doble i l'altra individual. La casa té pàrquing per a dos cotxes i un gran traster. L'habitatge és completament exterior i dóna a un gran jardí, en una zona tranquil·la i a prop del transport públic.

La sala d'estar de la casa FOTO: CedidaPart del gran jardí que diposa la casa FOTO: CedidaEl pati interior d'aquesta casa de Valldoreix FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem