Viure en una fabulosa casa cantonera!

Més llum, un jardí molt més ampli, són alguns avantatges de residir en aquest habitatge amb cinc habitacions exteriors

Residir en una casa cantonera té molts més avantatges. Més llum, cap habitació interior i més metres de jardí, entre d'altres. La casa d'aquesta setmana és un habitatge cantoner que es divideix en 181 m² construïts sobre un solar de 279 m². 


L'adossada, ubicada en una zona molt tranquil·la del barri de Mira-sol, se situa a prop de l'estació i del nou Centre Comercial, està distribuïda en tres plantes. 

Tres plantes d'habitatge

L'habitació interior de la casa FOTO: Cedida

La planta baixa consta d'una cuina office exterior, un bany de cortesia, un ampli saló-menjador amb sortida al jardí privat i amb accés directe a la zona comunitària enjardinada, on s'ubica la piscina. A la primera planta hi ha les quatre habitacions dobles exteriors, un ampli bany amb banyera d'hidromassatge i un petit traster.

A la segona i última planta, hi ha una suite amb un gran vestidor i una terrassa-solàrium de 16 metres. La casa, que té un garatge i està orientada sud-oest, té un preu de 810.000 €.

El menjador té molta llum exterior FOTO: CedidaLa cuina 'office' de la casa FOTO: CedidaLa terrassa té unes magnífiques vistes FOTO: Cedida
Més informació
 
Comentaris

Destaquem