Volpelleres, un dels barris de Sant Cugat amb el comerç més dinàmic

En el barri més nou de la ciutat comença a haver-hi una gran diversitat de comerços

Podríem dir que aquest barri va començar a caminar l’any 2010 amb la inauguració de l’estació de Volpelleres i l’obertura dels primers comerços. Ja fa 12 anys d’un creixement impulsat per la construcció d’habitatges que han portat al barri milers de persones amb unes necessitats per cobrir.

Des d’aleshores, la iniciativa empresarial ha obert comerços i serveis que han buscat donar resposta a aquestes necessitats amb professionalitat, rigor i compromís.

Un teixit comercial divers amb botigues de tecnologia, clíniques dentals, escoles d’anglès, pastisseries i menjar per a animals de companyia, entra altres. Tot el que un ciutadà necessita per al seu dia i per no haver de dependre d’altres centralitats. Des del TOT hem elaborat un especial comercial amb alguns dels comerços que han volgut participar per donar a conèixer els seus serveis. 


Deixa’t cuidar el teu somriure

recepcio clinica dental volpelleres dental sant cugat

 

Dental Volpelleres és una clínica familiar que fa 11 anys que està al barri de Volpelleres oferint el servei dental integral que necessites. Per això, compten amb un equip multidisciplinari que cobreix totes les teves necessitats odontològiques des de nens a adults. Garanteixen la teva absoluta satisfacció, implants, cirurgia oral, ortodòncia, estètica dental, odontopediatria, endodòncia, rehabilitació oral, pròtesis i periodòncia.

Tenen 30 anys d’experiència en el sector. No ho dubtis, deixa’ls la teva salut bucodental a les seves mans. Demana cita. Estan a la teva disposició.

  Demana informació, ara!


Anglès per a nens amb mestres nadius

lacasita delingles volpelleres

 

La Casita del Inglés és una acadèmia d’anglès que ofereix classes extraescolars dirigides a nens i nenes d’1 a 12 anys amb la metodologia Play Based Learning. Aquesta forma de treball reforça el vocabulari i la gramàtica dels infants amb jocs dinàmics. Tots els professors són nadius i imparteixen classes d’anglès flexibles i dinàmiques i els nens aprenen l’anglès de forma natural i orgànica com si fos una llengua materna.

D’altra banda, el centre també ofereix tallers infantils, sessions de ioga infantil i casals com el casal de Nadal que prepara del 27 de desembre al 4 de gener, amb nadales en anglès i activitats de cuina amb temàtica nadalenca. 

  Demana informació, ara!


Pastissos artesans per a tothom

milfulls pastissos artesans Volpelleres SantCugat

 

Milfulls és una petita pastisseria artesanal i personalitzada. Adaptada a tots els públics. Fan pastissos i dolços amb amor tant pels més llaminers, com pels més healthies, per gent amb intoleràncies o pels vegans. A més, manipulen tots els ingredients amb respecte i minimitzen la dolçor de les elaboracions per ressaltar els sabors i aromes naturals. No utilitzen conservants ni aromatitzants artificials.

Per això, produeixen només sota encàrrec (però, cada setmana ofereixen 2 postres diferents que es poden recollir sense encàrrec). També ofereixen tallers per a nens i adults. Si vols unes postres saludables i personalitzades, tria Milfulls.

  Demana informació, ara!


Dieta equilibrada per al teu gos i gat

gos gat

 

Guau&Cat és una botiga online que ofereix menús equilibrats congelats per als teus gossos i gats. Fins a 13 menús que s’adapten a les característiques del teu animal de companyia. Proposen menús cuinats i crus i també snacks per a gossos i gats. El menjar que t’ofereix Guau&Cat està dissenyat i supervisat per biòlegs i veterinaris i és 100% real (Carn, peix, verdures i fruites).

També posa a la teva disposició accessoris amb preus molt ajustats com ara pipetes i collars, menjadores o higiene i champús.  Si tu menges sa, per què el teu gos o gat no hauria de fer-ho? Confia en els professionals de Guau&Cat i ofereix menjar de qualitat al teu pelut o peluda.

  Demana informació, ara!

 
Comentaris

Destaquem