Volpelleres inicia la Festa Major amb el compromís de recuperar Can Canyameres

El barri de Volpelleres celebra la seva segona Festa Major des d'aquest divendres, 15 de setembre, fins diumenge, 17

El barri de Volpelleres ha iniciat aquest divendres, 15 de setembre, la seva segona Festa Major amb el compromís municipal de recuperar la Masia de Can Canyameres com a centre cívic.

Una festa que ha començat amb el pregó, en aquest cas protagonitzat pel Director del TOT Sant Cugat, Josep Maria Vallès. Vallès, ha aprofitat la seva intervenció per demostrar davant els veïns i veïnes del barri com treballen els periodistes locals.

El director del TOT Sant Cugat ha aprofitat per entrevistar el president de l'Associació de Veïns de Volpelleres, Alberto Valcarce, i demanar-li què digués una cosa que considerés que el barri necessita. En aquest cas, Valcarce, ha respost que des del barri esperen que la Masia de Can Canyameres esdevingui, aviat, un centre cívic pel barri. 

Valcarce, entrevistat per Vallès  FOTO: Lali Álvarez

Vallès també ha aprofitat per demanar-li a l'alcaldessa, Mercè Conesa, sobre aquest aspecte. L'alcaldessa ha afirmat que la voluntat del consistori és recuperar aquest equipament per al barri. Igualment, s'ha compromés a iniciar els treballs de remodelació de la masia abans del 2020.

El pregó ha donat el tret de sortida a la festa FOTO: Lali Álvarez

Amb tot, després d'aquesta reivindicació, Volpelleres ha començat un cap de setmana intens de Festa Major. 

Dissabte de Festa Major

Dissabte, 16 de setembre, la jornada començarà a la plaça dels Rabassaires amb la Mostra d'Entitats. Durant el matí hi haurà un circuit d'educació viària, exhibició dels cossos de seguretat, taller d'hort urbà i contes i cançons. 

 

Ja a la tarda, a partir de les 17.00 h, el parc de davant l'escola l'Olivera acollirà diverses activitats infantils, la tradicional xocolatada i una exhibició de Bollywood.

 

I cap a les 19.00 h del vespre començarà la mostra d'entitats de cultura popular i tradicional. La jornada acabarà amb el concert a les 21.30 de Mind Trick Pop Rock.

Diumenge de Festa Major

L'esport serà el protagonista de l'última jornada de Festa Major de Volpelleres. A les 10.00 h del matí donarà el tret de sortida l'esport al carrer i la pedalada popular. 

 

A més, també hi haurà tallers esportius, una exhibició de gimnàstica artística i una sessió de fitness. Ja a les 12.00 h serà hora del vermut & swing.

 

A les 17.00 h començarà el primer torneig de futbol sala del barri amb la col·laboració del Futbol Sala Sant Cugat. La cita tindrà lloc al pati de l'escola l'Olivera. Ja cap a les 18.00 h començarà l'espectacle d'animació. 

 

Durant els tres dies de Festa Major hi haurà fira d'atraccions i servei de menjar amb foodtrucks. 

 

Podeu llegir el programa sencer de la Festa Major aquí. 

 
Comentaris

Destaquem