contingut promocionat
logo deutsche akademie

 

Si vols aprendre alemany, Deutsche Akademie és la teva solució

L'acadèmia d'alemany i formació obre les inscripcions pels seus cursos presencials i online i regala Webinars addicionals gratuïts a tots als seus alumnes

Deutsche Akademie, centre de referència al Vallès des de 1999 per cursos d'alemany, torna amb les piles recarregades de l'estiu i ja prepara els seus nous cursos d'aquest curs escolar, obrint les inscripcions de tots ells, inclús dels seus intensius, que inicien el dilluns 7 de setembre i en els quals encara pots incorporar-te. Així doncs, els alumnes del centre gaudiran d'una experiència d’aprenentatge comunicativa, vivencial  i participativa, amb docents nadius llicenciats especialitzats, que els permetrà submergir-se en l'increïble idioma de l'alemany.

D'aquesta manera, l'acadèmia oferirà classes a grups reduïts i amb un aforament limitat, comptant sempre amb totes les mesures higienicosanitàries establertes per prevenir la COVID-19, com la incorporació de nou mobiliari per l'alumnat per afavorir la distància de seguretat, i ha ampliat la seva formació per realitzar-la també en línia, sempre que les condicions sanitàries ho requereixin. Els cursos a Deutsche Akademie ofereixen una excel·lència metodològica i una pedagogia de connexió que permet tant de manera presencial com online desenvolupar satisfactòriament totes les habilitats lingüístiques, a més d’una assimilació ràpida de la llengua, l'adquisició d'una bona pronunciació i el desenvolupament adequat de l'expressió oral en qualsevol modalitat.

Amb cursos presencials per a tots els nivells i a partir dels 4 anys, 8 en el cas de fer un curs en línia, l'acadèmia ofereix una metodologia avançada amb un enfocament pràctic i comunicatiu, webinars addicionals gratuïts a tots els que realitzin ara la inscripció i un seguiment de qualitat amb servei de consultes inclòs, que fa de Deutsche Akademie un centre de referència per aprendre alemany.

A més, una bona notícia és que Deutsche Akademie oferirà aquest any, addicionalment, accés a material didàctic interactiu desenvolupat per experts pedagògics que possibilitarà, tant a l’alumnat presencial com en línia, l'aprofundiment de l'aprenentatge fora de classe amb qualsevol dispositiu electrònic i des de qualsevol indret.

Una altra novetat d’aquest curs és que els alumnes tindran l'opció inclosa d’assessorament personalitzat gratuït sigui presencial o Online tant de caràcter pedagògic com tècnic. També podran contractar classes addicionals, de manera individual o en grup, per practicar alemany (Walking Class), uns paquets addicionals complementaris que potenciaran i facilitaran l'aprenentatge de l'idioma, fent valer l'activitat física i els hàbits saludables, gràcies a la facilitat que té el cervell de retenir nous conceptes en moviment, tal com han demostrat estudis de neurodidàctica.

El català i el castellà, altres opcions de l'acadèmia

Deutsche Akademie també està especialitzat a ensenyar català i castellà i ofereix diferents cursos i experiències didàctiques a tots aquells alumnes que ho desitgin. Els alumnes gaudiran de cursos presencials o online amb una metodologia molt estudiada amb estratègies desenvolupades per pedagogs experts perquè les classes siguin actives, comunicatives, participatives i de connexió.

Com en el cas de l'alemany, Deutsche Akademie oferirà la possibilitat de contractar un Walking Class addicional de 12 hores, que permetrà als alumnes sortir al carrer per aprendre a interactuar, a més d'oferir català exprés per aprendre els conceptes necessaris com demanar cita al metge, demanar un cafè en un bar o preguntar per un carrer a qualsevol persona.

Finalment, Deutsche Akademie, a més de ser centre examinador oficial internacional, ofereix també formació per professorat, mentoring i un servei lingüístic i d’assessorament per a empreses i escoles, també amb suport per ensenyar alemany amb èxit o directament des de l'acadèmia.

 

 
Comentaris

Destaquem