Vols comprar un habitatge? Aconsegueix-ho amb les màximes garanties

En un moment en què el mercat immobiliari comença a recuperar-se, el nombre d’immobles que es posen a la venda està augmentant

Vendre o comprar un immoble és una de les decisions més importants que ha de prendre una persona. Per això, és important comptar amb un equip de professionals que assessorin i aconsegueixin que la transacció sigui un èxit. Per oferir seguretat i garanties en el procés de compravenda, una opció segura és recórrer als serveis que ofereix Apialia, la xarxa d’agrupacions comercials immobiliàries que aglutina API d’una mateixa zona d’influència. D’aquesta manera, tots els membres d’Apialia treballen de manera conjunta la gestió dels immobles a la venda. Les agrupacions que formen Apialia Sant Cugat són: Fincas Cano&Pujol, Eurofincas, Marcove, Grup Sisquella, Finques Aparici Humet, Exes, Fincasyshoover i Estiltres. El principal avantatge que ofereix aquesta manera de treballar al client és el fet que no confia únicament la tasca de compravenda a una agència immobiliària en exclusiva, sinó que signa un contracte d’exclusiva compartida. D’aquesta manera, estarà en contacte, amb relació directa i tracte personal, amb un únic agent immobiliari, que és qui l’informarà de tot el procés, però l’immoble es mourà per qualsevol de les immobiliàries d’Apialia. És per això que les possibilitats d’èxit en la compravenda es multipliquen. Un equip de professionals voldrà satisfer les necessitats del client reduint així el temps que es triga a fer efectiva la transacció.

A més, en un moment en què el mercat immobiliari comença a recuperar-se, el nombre d’immobles que es posen a la venda està augmentant, fet que genera en el client dubtes sobre quin és el preu més adient per ser competitius al mercat.

Esteve Garcia-Ossorio, director d’Apialia, garanteix que els agents que formen part de l’agrupació Apialia Sant Cugat són experts en el mercat immobiliari de la seva zona, ajudant el venedor a obtenir un valor estimat de venda tenint en compte diferents criteris objectius. D’aquesta manera s’estableix un preu realista des de l’inici que, amb l’acompanyament d’un dels professionals experimentats d’Apialia, garanteix vendre millor i en menys temps. 

Més informació
 
Comentaris

Destaquem