contingut promocionat
asc logo detectiu privat santcugat

 

 

Vols detectar casos d'infidelitat o frau laboral? Un detectiu privat, el teu millor aliat

Els serveis d'investigació d'un detectiu privat destapen cada any milers de casos relacionats amb la infidelitat a la parella i amb el frau laboral

El principal motiu de les absències dels treballadors a les empreses són les baixes per malalties comunes i accidents no laborals, segons el darrer informe sobre absentisme laboral elaborat per Adecco i corresponent al segon trimestre de 2022. A més, segons un altre informe, el 42% dels homes espanyols i el 31% de les dones espanyoles han sigut infidels algun cop. Aquestes dues informacions demostren que les conductes deshonestes estan presents a la nostra societat encara que moltes vegades no s'arribin a detectar. Per evitar aquestes situacions, particulars i empreses recorren cada cop més a detectius privats.

  Contracta el teu detectiu, ara!

¿Per què contractar un detectiu privat?

El compliment legal és la principal raó per contractar un detectiu privat, ja que si el particular o l'empresa porta a terme investigacions per al seu compte, podria incorre en vulneracions de la privacitat de l'investigat. En canvi, contractar un detectiu privat assegura que les investigacions es realitzin dins del marc legal establert. La contractació d'un detectiu privat professional assegura que l'obtenció de proves i informació es realitzi de manera lícita i sense vulnerar els drets individuals. ASC Detectives compta amb tots els permisos per poder operar a l'estat espanyol. La seva activitat està associada a un número de registre nacional que atorga la Policia Nacional. Això garanteix que es rebrà el servei amb la màxima garantia que es complirà la llei.

L'altre motiu per contractar-lo és la confidencialitat amb el client. Com a professional, un detectiu privat està obligat a mantenir la confidencialitat de tota la informació que li sigui proporcionada pel client. Això implica que les investigacions es realitzin de manera discreta i que les dades recopilades es tractin amb la màxima confidencialitat. Això és essencial per a molts clients, ja que els permet confiar en el detectiu i compartir informació delicada sense por de filtracions o conseqüències negatives.

Els detectius privats ajuden cada any a detectar molts casos de frau laboral a l'empresa. FOTO: Cedida

Els detectius privats ajuden cada any a detectar molts casos de frau laboral a l'empresa. FOTO: Cedida

Per últim, l'empatia és una raó destacada i decisiva per comptar amb l'ajuda d'un professional d'aquest tipus. Les investigacions privades sovint tracten amb temes delicats, com infidelitats, qüestions familiars complicades o problemes empresarials sensibles. En aquests casos, l'empatia del detectiu privat és fonamental per comprendre les preocupacions i emocions del client. A ASC Detectives no només són competents en l'àmbit tècnic i d'investigació, sinó que també mostren comprensió i suport cap al client durant tot el procés.

Aquests són els principals arguments que conviden a contractar un detectiu privat, una figura cada cop més necessària a la societat. I no només per a detectar casos de frau laborals i infidelitats a la parella, sinó per moltes altres situacions com detecció d'addiccions de la parella o dels fills adolescents.

Quins serveis ofereix ASC Detectives

ASC Detectives proporciona a particulars i empreses un servei professional d'investigació privada. Als particulars pot oferir un servei d'investigació per detectar la infidelitat o altres situacions com comprovar que la pensió alimentària es fa servir adequadament, per casos de revisió de custòdies, conductes dubtoses de menors i addicions, localització de persones, maltractaments a menors o persones grans dependents, violència de gènere o amenaces, xantatges, coaccions i injúries, entre altres.

A les empreses, pot proposar un servei d'investigació professional per destapar casos de frau laboral dels treballadors i altres com competència deslleial, dependència de negoci, venda a baix cost, engany, imitació constant o infracció legal, entre altres.

  Contracta el teu detectiu, ara!

 
Comentaris

Destaquem