contingut promocionat
videoporterosdigitales logo cat

 

 

Vols la màxima protecció per a la teva comunitat de veïns?

Videoporteros digitales t'ofereix alta tecnologia en videoporters i control d'accessos perquè la teva comunitat estigui segura

Les comunitats de veïns demanden, cada vegada més, solucions que permetin un nivell més alt de control i seguretat en els accessos amb sistemes senzills de fer servir i intuïtius.

Per a aquestes comunitats, els millors fabricants compten amb la solució ideal. Productes intel·ligents com els que ofereix Videoporteros digitales SL. Sistemes d'obertura per proximitat amb smartphone o clauer que afegeixen un plus de tranquil·litat als veïns i molta comoditat.

Videoporteros digitales SL són experts en videoporters i control d'accessos per a comunitats i ofereixen càmeres de videovigilància, videoporters i sistemes d'accessos que aprofiten la tecnologia més innovadora per a garantir la màxima protecció dels seus clients.

Si tens qualsevol dubte o estàs interessat en els diferents productes que ofereix, pots contactar als telèfons 93 164 17 97 i 615 970 087 o a través del correu electrònic info@videoporterosdigitales.es

Videoporteros digitales t'ofereix videporters per a les teves necessitats. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem