contingut promocionat
grup policlinic logo

 

Vols un somriure impecable? Ara tens ortodòncia invisible amb 300€ de descompte

Policlínic de Torreblanca et cita el 8 de novembre, a la seva clínica dental, perquè coneguis i et beneficiï's del nou tractament d'ortodòncia invisible

A vegades pensem que per lluir un somriure perfecte és fatídic per haver de posar-nos brackets o els tractaments d'ortodòncia convencionals, però la clínica dental del Policlínic Torreblanca ha decidit de realitzar el pròxim 8 de novembre una jornada de portes obertes, i donar a conèixer els serveis que ofereixen en relació amb el tractament d'ortodòncia invisible que, actualment està tenint molta notorietat. Ells mostraran l'innovador sistema d'Aling Technology per alinear les dents de manera còmoda i, el més important, de manera invisible, s'anomena Invisaling®.

 

La Dra. E. Pérez és qui atendrà als assistents a la clínica dental del Policlínic Torreblanca que gaudiran de:

  • Una simulació amb escàner 3D per veure el resultat final del tractament.
  • Un emblanquiment dental gratuït quan es doni per finalitzat el tractament.
  • Un descompte de 300 €  per l'inici del tractament. 

 

B. Policlínic

 

La Dra. E. Pérez compta amb la qualificació Diamond Provider per tractar el major de casos d'Invisalign® a Espanya assegurant el preu més competitiu del mercat. 

Aquest tractament és tant com per nens, adults i adolescents. Únicament són unes fundes extraïbles invisibles per alinear les dents.  Són tots avantatges, és un sistema higiènic per què pots menjar, netejar-te les dents i després col·locar els Invisaling®. I a sobre no és un tractament que pateixes dolor, ni tampoc fa llagues ni irritacions.

Cal reservar plaça trucant al  93 515 39 99

Més informació
 
Comentaris

Destaquem