Xavier Vendrell, personatge de l'any 2020

La redacció del TOT Sant Cugat ha decidit entregar aquest reconeixement a Vendrell per la seva atenció als periodistes i com a mostra de suport al sector de la restauració

El president del Gremi de Restauradors de Sant Cugat i propietari d'El Mesón, Xavier Vendrell, és el personatge de l'any 2020, tal com ha escollit la redacció del TOT Sant Cugat. Vendrell ha estat reconegut amb aquest guardó per la seva atenció i amabilitat amb els periodistes d'aquest mitjà de comunicació, a qui ha atès sempre que se l'ha requerit durant aquest any, per facilitar la informació relativa a la restauració, en el marc de la pandèmia de la Covid-19.

A més, la redacció del TOT Sant Cugat vol fer suport a través d'aquest reconeixement a Xavier Vendrell a tot el sector de la restauració del municipi, un dels que més ha patit l'impacte de la Covid-19 arran de les restriccions imposades per la Covid-19.

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem