Xocolatada i activitats infantils centren la festa de Coll Favà

El Banc de Sang i de Teixits instal·larà una unitat mòbil el dissabte, 15 d'octubre, al barri

El barri de Coll Favà de Sant Cugat celebra el cap de setmana del 15 i 16 d'octubre la seva festa. Ho fa amb activitats en les quals els més petits són els protagonistes, però també amb una aposta solidària.

D'aquesta manera el dissabte dia 15, el Banc de Sang i Teixits instal·larà una unitat mòbil a la cruïlla entre el passeig de Francesc Macià i el carrer de Josep Carner. Es podrà donar sang de 10 a 14 hores. Els que hi participin rebran una butlleta per al sorteig de diumenge.

D'altra banda, des de divendres dia 14 a la nit, hi haurà taverna al barri, per poder sopar. Ja dissabte, des de les 10 hores, hi haurà paradetes, així com dos inflables, un mini escalèxtric i diferents jocs per als nens i nenes fins a les 14 hores. A partir de les 16.30 i fins a les 19 hores s'hi podrà participar novament. A més, a les 11.15 hores hi haurà una demostració floral, i se sortejaran rams de flors.

Diumenge al matí hi haurà xocolatada i coca a partir de les 10.15 hores. Ja a les 11.30 hores començarà l'animació infantil i, quan acabi, se sortejarà entre els infants que s'hagin apuntat, els regals que han donat els comerços de la zona. També hi haurà el sorteig d'un regal per als socis. A més, els jocs infantils es mantindran durant tota la jornada amb el mateix horari del dissabte.

 
Comentaris

Destaquem