Yelmo inaugura a Sant Cugat els primers cinemes prèmium de Catalunya

Després de sis mesos d'obres, els cinemes Yelmo del Sant Cugat Centre Comercial ja estan en funcionament

Yelmo ha inaugurat a Sant Cugat del Vallès els primers cinemes 'premium' de la cadena a Catalunya. Després de sis mesos d'obres, els cinemes del Sant Cugat Centre Comercial ja van obrir les portes a principis d'octubre, totalment remodelats i amb un nou model. Aquest dimecres 6 de novembre s'ha fet la inauguració oficial de l'espai.

Un dels principals atractius de les noves sales són les butaques, molt més àmplies, reclinables i amb reposacaps i reposapeus. Els cinemes han incorporat una cuina dins de les instal·lacions, que permet oferir una oferta gastronòmica molt més variada, que van des de les clàssiques crispetes fins a hamburgueses, pizzes, creps o gofres.

Amb la remodelació, s'ha reduit el nombre de sales i les butaques per sala, ja que ara hi ha més espai per cada lloc. L'equipament compta amb pantalles d'alta qualitat de més de 10 metres d'ample, projectors digitals d'última generació i el sistema de so més avançat.

cine yelmo sant cugat 1

Inauguració dels cinemes Yelmo de Sant Cugat FOTO: Yves Dimant

"S'ha reduït el nombre de butaques per millorar l'experiència"

Javier Saura, portaveu i gerent de Marketing de Yelmo Cines - Cinépolis España, ha destacat l'aposta per la companyia per Sant Cugat, on són presents des de la inauguració dels cinemes del centre comercial el 1997. "S'ha reduït el nombre de butaques per millorar l'experiència", ha destacat Saura.

L'alcaldessa Mireia Ingla ha celebrat l'aposta de Yelmo per Sant Cugat i ha animat la companyia a implicar-se amb la ciutat tenint en compte la "funció educadora i de consum de cultura" del cinema. "Ara podem dir que anar al cinema serà una veritable experiència", ha destacat Ingla, que ha emfatitzat la capacitat d'adaptació davant de la competència que han suposat les plataformes digitals.

Renovació del centre comercial

Rodrigo Clare, conseller delegat d'Alterea España, empresa propietària del Sant Cugat Centre Comercial, ha agraït la inversió de Yelmo i ho ha emmarcat en un procés de renovació de tot l'espai. Ha fet referència a l'obertura del Decathlon, la remodelació de diverses de les botigues d'Inditex i "pròximes obertures" de cara a principis de l'any vinent que portaran noves marques al centre.

cine yelmo sant cugat 2

Les noves butaques dels cinemes Yelmo Sant Cugat FOTO: Yves Dimant

Més informació
 
Comentaris

Destaquem