Sol i Aire es reivindica com un barri amb futur

Després de la Festa Major ha quedat demostrat que són un grup de persones amb ganes de tirar endavant el seu model de vida

Crònica. Grans, petits, veïns i amics. Així són les persones que viuen a Sol i Aire. Treballen en equip, col·laboren i defensen el seu espai per convertir-lo en un lloc segur per a tothom al bell mig de Collserola. I com no podia ser d’altra manera, també celebren la seva Festa Major. Ha estat aquest cap de setmana, i ho han fet amb activitats per a tothom, “perquè no ens fan falta grans pressupostos per passar-ho bé”, comentava el president de l’Associació de veïns, Guillem Roca durant el pregó.

Després d’una primera nit, divendres 27 de juliol, que ha servit per reivindicat el passat, present i futur del barri, dissabte, els protagonistes van ser els infants. Festa de l’aigua, jocs tradicionals, màgia, i molts somriures.

Una festa en la que va quedar ben clar que les paraules del president no estaven mancades de sentit. Els jocs tradicionals, com portar una pilota entre dos aguantant-la amb els caps, o passejar amb una cullera a la boca portant una petita pilota amb l’únic objectiu de que no caigui, van ser motiu de festa. Tant, que els petits van gaudir de la festa, però els grans, també. I és que recordar els jocs d’infantesa sempre fa festa!

El mag va servir per, després dels jocs d’aigua, agafar una mica d’aire. Va crear somriures, intriga o molt de misteri, mentre nens i adults, bocabadats, intentaven esbrinar on estava e secret de cada truc.

Ja a la nit, el sopar de germanor posava fi a la Festa de Sol i Aire, amb música, molta música. Això sí, aquest diumenge, 29 de juliol, la festa s’ha allargat amb la Jornada de portes obertes per conèixer el Grup d’Autoprotecció de Sol i Aire. I és que el barri està preparat per fer front a qualsevol incidència que pugui sorgir als voltants de les seves llars. Una tasca digna d’admiració.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem