'Teaming', una xarxa social per construir projectes solidaris

El llançament de la fundació amb seu a Sant Cugat està previst pel pròxim 16 de gener i ha rebut el suport del Grup Intercom, la consultora multinacional Everis i Banca Cívica, entre d'altres

La Fundació Teaming aposta per les noves tecnologies i les xarxes socials. A partir d'aquesta setmana, Teaming Online qualsevol pot donar un euro per finançar projectes solidaris que seran escollits, d'una manera democràtica, pels participants. De fet, ara mateix és la única plataforma que realitza microdonacions online amb finalitats solidàries.

L'holandès Jil Van Eyle, president de Teaming, va tenir aquesta idea quan la seva filla Mónica va començar a patir una greu malaltia. L'objectiu del president de Teaming és que aquest projecte s'expandeixi arreu del món i cada cop hi participi més gent.

Aquesta nova plataforma online es finançarà amb fons privats i de moment només tindrà cabuda en l'àmbit nacional. El projecte compta amb sis patrons: el president del Grup Intercom, Antonio González; el soci director General de Everis Catalunya, Fritz Hoderlein; el impulsor del Teaming, Jil Van Eyle; la presidenta d'África Viva Fundación, Victòria Fumadó; el professor del IESE i ex director general de Tiempo BBDO España, Xavier Olivé; i el director de Responsabilitat i Reputació Corporativa d' Agbar, Ignasi Fainé.

Seguix la Fundació Teaming a través de twitter i al facebook

 
Comentaris

Destaquem