contingut promocionat
logo Jack Beds blanc

 

 

Frescor i confort amb els matalassos de fil fred de Jack Beds

Els matalassos de Jack Beds han incorporat un material que et manté fresc durant les nits d’estiu

Quan arriba l’estiu, les nits caloroses poden perjudicar el descans. La suor o la sensació de xafogor poden provocar molèsties a l’hora d’agafar el son. Dormir bé és bàsic per mantenir un bon estat de salut i benestar i, és per això que a la botiga Jack Beds de Sant Cugat, carrer Santiago Rusiñol,  21, han incorporat als seus matalassos el fil fred, un nou material dissenyat específicament per mantenir-te fresc durant les nits d’estiu.

Com són  els matalassos de fil fred de Jack Beds?

Els matalassos de fil fred de Jack Beds estan confeccionats amb una tecnologia avançada que incorpora fibres especials dissenyades per dissipar la calor corporal. Aquestes fibres tenen la capacitat de regular la temperatura, mantenint una sensació de frescor constant al llarg de la nit. Això significa que, fins i tot en les nits més caloroses, podràs gaudir d’un descans profund i reparador.

Els matalassos Ice edition incorporen fibres especials dissenyades per dissipar la calor corporal. FOTO: Cedida

Els matalassos Ice edition incorporen fibres especials dissenyades per dissipar la calor corporal. FOTO: Cedida

Els matalassos Ice edition

Els matalassos que incorporen aquest material innovador són els matalassos pensats per a les persones que necessiten una recuperació muscular excel·lent, Jack Fisiocare; els que busquen fermesa superior, Jack Boreas; els que es conformen amb l’opció més econòmica i versàtil, Jack Original Lite; els que volen comprar el  matalàs més venut de la marca, el matalàs Jack Original One; els que somien amb un matalàs que s’adapti amb suavitat, Jack Original Plus; o els que desitgen  una combinació de viscoelàstica i motlles, Jack Ventus.

Compra un matalàs de fil fred

No deixis que la calor et prengui la son. Amb els matalassos de fil fred de Jack Beds, una empresa catalana amb tradició de sastres que cuida els detalls i la qualitat dels productes, especialment els teixits. Transforma avui mateix les teves nits d’estiu amb un matalàs Jack Beds i prepara’t per a un estiu refrescant.

Interior de la botiga de matalassos de Sant Cugat, Jack Beds. FOTO: Cedida

 
Comentaris

Destaquem