Tots els partits es comprometen a dignificar l'estany dels Alous

Un text impulsat per Un Altre Sant Cugat ha rebut el suport de totes les formacions polítiques

Tots els partit polítics de la ciutat estan d'acord que cal protegir i potenciar l'ús ciutadà de l’estany dels Alous. Aquesta bassa, situada a la frontera amb Rubí a l’altre costat de l’AP-7, es troba en un estat molt desmillorat segons han denunciat diversos partits i associacions ecologistes i veïnals de la ciutat. Aquest fet ha motivat l'acord d'un text al qual han donat suport tots els partits de la ciutat (tant els que tenen representació al consistori com els que no). Alternativa Ciutadana de Rubí també s'ha compromés a elevar la proposta política al ple de la seva ciutat per protegir conjuntament aquest espai.

Entre les mesures acordades destaquen la d'incrementar la vigilància a la zona, eliminar els horts il·legals instal·lats i potenciar la visita i l’ús de l’espai sense oblidar que la protecció és un dels objectius de la proposta. També es buscarà la manera d’obtenir fons per fer un inventari de la flora i la fauna d’una de les úniques zones humides permanents i naturals del Vallès Occidental .

Jaume Massanés, un dels impulsors de la mesura des d'Un Altre Sant Cugat, va destacar fa unes setmanes en una roda de premsa que associacions com el Club Muntanyenc, la Federació d’Associacions de Veïns de Sant Cugat o El Mussol hagin donat suport a una inciativa que ara ja és a l'agenda de la ciutat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem