Tots els partits estan a favor de blindar Collserola al més aviat possible

El termini que es va fixar per redactar el pla de protecció en declarar Collserola com a parc natural expira en 10 mesos

Tots el partits polítics amb representació a l’Ajuntament van sumar-se a la proposta d’ICV d’accelerar al màxim la protecció integral i definitiva del Parc Natural de Collserola. El ple municipal ha aprovat un text on insta a la Generalitat a finalitzar l’elaboració del Pla Especial de Protecció de la Serra de Collerola, que hauria d’aprovar-se com a màxim el proper mes d’octubre tal i com s’estableix en el Decret de creació del Parc Natural. L’Ajuntament creu, en aquest sentit, que “existeix un endarreriment en la seva elaboració”.

La moció institucional també recorda que “el Decret de creació del Parc Natural estableix que en el període de 2 anys des de l’entrada en vigor s’ha d’haver aprovat inicialment el nou Pla Especial". Aquest termini venç el 30 d’octubre de 2012.

La lletra del document estableix que la redacció d’aquest pla “ha de significar l’oportunitat per protegir de forma íntegra i definitiva l’àmbit de la Torre Negra, així com la d’altres àmbits d’interès natural com pot ser Can Busquets, inclosos en el perímetre del Parc Natural.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem