Una santcugatenca narra el seu viatge a l'Àfrica a través d'un blog

La jove explica en el seu espai en línia en quines fundacions, ONG i organitzacions està col·laborant

Xercavins en una imatge abans d'emprendre el viatge . FOTO: Cedida Xercavins en una imatge abans d'emprendre el viatge . FOTO: Cedida
La santcugatenca Cristina Xercavins ha creat un blog amb l'objectiu d'explicar el seu dia a dia del viatge que està fent per diversos països de l'est de l'Àfrica. Xercavins ha explicat que estarà vuit mesos de viatge en solitari pel continent africà, dels quals ja en porta tres, i que la intenció d'aquest espai a Internet és: "Poder compartir el meu viatge amb el màxim de gent possible perquè puguin conèixer més de prop aquesta zona del món i puguin agafar idees per a futurs viatges".

En aquest quadern de bitàcola del viatge, Xercavins explica les seves experiències dels països que ja ha visitat com Uganda, Tanzània, Zanzíbar, Kenya i Egipte, així com els preparatius previs al viatge. La jove explica en el seu espai on-line en quines fundacions, ONG i organitzacions està col·laborant en el seu viatge com Kithambara Children Foundation, a Uganda; St. James Community Orphans School, a Kenya o Wosen Yelesh Project, a Tanzània.

Sota el títol Kris on the way, el blog s'acompanya de fotos i vídeos, a més d'una explicació del perfil de la jove de 26 anys i dels pròxims països que visitarà situats al sud del continent, així com de diversos enllaços d'interès. 

Mira el seu blog i segueix-la a Twitter.

 
Comentaris

Destaquem