Una xarxa solidària local de microdonacions per finançar entitats i projectes socials

L'empresa de microdonacions Teaming, obre un espai al seu web dedicat als projectes i entitats de Sant Cugat

Teaming és una iniciativa solidària que va néixer el 1998 i que ajuda a entitats i projectes mitjançant microdonacions d'1 euro. Les persones que fan Teaming donen 1 euro al mes i el destinen a la causa social que escullen. Ara, el projecte ha obert un espai al seu web dedicat a Sant Cugat.

A l'apartat de Sant Cugat s'hi poden trobar una quinzena de projectes i entitats que busquen finançament. Entre d'altres, trobem els Amics del Taller Jeroni de Moragas; l'Associació Protectora d'Animals 'El Cau Amic'; o l'entitat Sant Cugat amb el Poble Saharaui.

Actualment, participen a Teaming 1.000 empreses de 40 països diferents i, plegades, recapten 200.000 euros al mes que són destinats a causes socials. Té una de les seves seus al Parc Empresarial Sant Joan, de Sant Cugat.

L’alcaldessa, Mercè Conesa, va assistir ahir a la presentació de la plataforma Teaming Sant Cugat. “Sant Cugat compta amb més de 2.500 empreses i 1.000 comerços disposats a posar en marxa projectes de Responsabilitat Social Empresarial", va destacar.

 
Comentaris

Destaquem