La 2a fase de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola començarà d'aquí a un any

Es preveu que el projecte executiu d'aquesta segona fase d'obres a l'avinguda de Cerdanyola estigui enllestit durant la tardor

La segona fase de les obres de vianantització de l'avinguda de Cerdanyola començarà durant la segona meitat del 2022, tal com s'ha anunciat en el consell de barri de Centre Est. Aquesta segona fase contempla una actuació a l'avinguda, amb la remodelació del tram de carrer entre el carrer de Borrell i el passeig de Torre Blanca, i com la primera, anirà a càrrec de l’Àrea Metropolitana de Barcelona.

 

Cal destacar que, el projecte bàsic de l'obra ja està elaborat, i es preveu que el projecte executiu estigui enllestit durant la tardor d'aquest any. En aquest sentit, el dijous 10 de juny, a les 19 h, es farà una reunió veïnal en la qual l'Ajuntament explicarà el projecte. Per participar-hi cal enviar un mail a centreests@santcugat.cat o trucant al 010.

Els veïns i els comerciants, contents amb la 1a fase

La primera fase de la vianantització va finalitzar el mes de febrer del 2020, i es va executar entre el carrer de Montserrat i el passeig de Torre Blanca, amb un pressupost de prop d'1,1 milions d'euros. Tant veïns com comerciants de la zona valoren positivament l'actuació més d'un any després de l'acabament de les obres.

Més info: VÍDEO: Avinguda de Cerdanyola: satisfacció entre els veïns, dubtes entre els comerciants

 
Comentaris

Destaquem