Admès a tràmit el recurs contra l’Ajuntament per la construcció de La Mirada al bosc

SOS Bosc Volpelleres i l'ADENC volen aturar "el projecte de tales i trasplantament d’arbrat" al bosc

El Jutjat Contenciós número 8 de Barcelona ha admès a tràmit el recurs contra l’Ajuntament de Sant Cugat, interposat per SOS Bosc Volpelleres i l'ADENC, per l’aprovació del projecte executiu del nou edifici de l’escola La Mirada, i "el projecte de tales i trasplantament d’arbrat" al bosc.

L’Ajuntament està, doncs, assabentat oficialment que s’han recorregut en via contenciosa ambdós projectes d’obres. A més, també es van sol·licitar mesures cautelars que estan pendents de resoldre.

Addicionalment, les dues entitats anuncien la "immediata" presentació d’un recurs especial davant del Tribunal Català de Contractes contra la licitació de les obres del "projecte de tales i trasplantaments d’arbres", dins la parcel·la on es preveu edificar La Mirada, publicada el 21 de juny de 2022. "Aquest projecte es va aprovar definitivament el passat mes de març i l’Ajuntament no va poder rebutjar totes les al·legacions", defensen. "Esperem que les agressions al bosc que cadascuna d’aquestes obres suposaria no es duguin a terme".

SOS Bosc Volpelleres i l'ADENC tenen una campanya de recollida de fons per a finançar el procés judicial a la plataforma de micromecenatge Goteo. 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem