L’Ajuntament insta l’EMD de Valldoreix a aprovar la urbanització del Baixador

L'EMD de Valldoreix va presentar el projecte d'urbanització al veïnat fa un any i encara no s'ha aprovat

L'Ajuntament de Sant Cugat ha reclamat a l'EMD de Valldoreix que aprovi el projecte d'urbanització de l'avinguda del Baixador. Fa un any que l'EMD ja va presentar als veïns el projecte, valorat en més de cinc milions d'euros. Des de llavors no hi ha hagut més novetats. A més, el veïnat va demanar una rebaixa del pressupost i va proposar diverses modificacions al projecte.

Més info: La urbanització de l'avinguda del Baixador continua encallada

Des de l'EMD de Valldoreix s'ha insistit en algunes ocasions que cal definir abans com serà el finançament de l'obra i quina part assumirà l'Ajuntament de Sant Cugat. De fet, el president valldoreixenc, Josep Puig, va responsabilitzar el govern de Sant Cugat del retard en les obres. 

"L’Ajuntament ha manifestat el compromís per fer possible la urbanització d’aquesta via"

En aquest context, l'alcaldessa de Sant Cugat, Mireia Ingla, s'ha trobat amb representants de l'Associació de Veïns del Baixador i el seu advocat i enginyer. "L’Ajuntament ha manifestat el compromís per fer possible la urbanització d’aquesta via", ha comunicat el Consistori. Per això, l'alcaldessa ha enviat una carta al president valldoreixenc, emplaçant l’EMD a aprovar el projecte d’urbanització al més aviat possible
 
"L’Ajuntament resta a l’espera que l’EMD acabi d’acordar amb els veïns afectats el projecte d’urbanització i aprovi el projecte executiu a la junta de veïns de l’entitat municipal", assenyala el Consistori. Un cop aprovat, les dues administracions hauran d'arribar a un acord sobre quines tasques assumirà cadascuna i quants diners aportaran.

A la reunió també hi ha participat el primer tinent d'alcaldia, Pere Soler, que ha assegurat que l’Ajuntament "col·laborarà en tot el que faci falta per fer realitat la urbanització de l’avinguda Baixador".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem