A punt per començar les obres per reurbanitzar l'accés a l'escola Pins del Vallès

Les obres es duran a terme a l'avinguda Can Volpelleres amb la intenció de facilitar l'accés i crear un entorn més amable

L'escola Pins del Vallès disposarà d'un camí d'accés més segur i adaptat a l'entorn. Les obres de reurbanització, adjudicades per l'Àrea Metropolitana de Barcelona, començaran el dissabte, 1 d'abril, a càrrec de l’empresa IZER INGENIERÍA Y ECONOMIA, SL per un import de 474.440,53 €.

La voluntat d'aquesta reforma, encarregada per l'Ajuntament, és convertir l'avinguda Can Volpelleres en un vial de plataforma única. Amb aquest canvi, busquen generar una harmonia entre el paviment i el verd i convertir l'avinguda en un espai de fàcil accessibilitat. També es preveu incorporar unes escales i una rampa que facilitin l'entrada al Bosc de Volpelleres.

Al passatge, que creua per sota la Ronda Nord i les vies de Renfe, s’hi col·locarà un nou paviment, un nou enllumenat i més vegetació, convertint-lo en un carrer més amable i adaptat.

Creació digital de com seria l'avinguda Can Volpelleres reurbanitzada. Foto: Ajuntament

Creació digital de com seria l'avinguda Can Volpelleres reurbanitzada. Foto: Ajuntament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem