Avancen les obres de millora als carrers de Les Planes

Tres carrers del districte estan en procés de reurbanització

Els processos de reurbanització de tres carrers de Les Planes estan arribant a la seva fi. Es tracta d'obres de manteniment i millora de l'accessibilitat. Així ha informat Alba Gordó, presidenta del Consell de Barri de Les Planes, durant la sessió de dilluns 30 de maig.

El primer carrer en què s'està treballant és el carrer de Verònica. És un projecte que encara està en procés i la pròxima reunió serà el 8 de juny.

Carrer de Verònica a Les Planes. FOTO: Ajuntament

Carrer de Verònica a Les Planes. FOTO: Ajuntament

Un altre carrer en procés de reurbanització és el de Sant Francesc Assís. Diversos veïns d'aquest passatge estaven presents durant el Consell de Barri per queixar-se de l'estat en què es troba. Les obres estan a la seva tercera fase i, tot i que la licitació es va haver d'endarrerir degut a l'augment de preus dels subministraments, ja torna a estar en marxa. L'Ajuntament preveu que estigui enllestit a finals de 2022 o principis de 2023.

Carrer de Sant Francesc Assís de Les Planes. FOTO: Ajuntament

Carrer de Sant Francesc Assís de Les Planes. FOTO: Ajuntament

L'últim carrer que s'ha parlat al consell ha estat el carrer del Molí, que ja ha finalitzat les obres i té ara, entre d'altres coses, una nova pavimentació d'asfalt.

Carrer del Molí de Les Planes. FOTO: Ajuntament

Carrer del Molí de Les Planes. FOTO: Ajuntament

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem