Avancen les obres de La Unió: graderia plegable i equipament escenotècnic

L'Ajuntament i La Unió han explicat la seva entesa per obrir el teatre com més aviat millor

L'obertura del teatre de La Unió Santcugatenca cada cop està més pròxima, i és que continuen les obres de remodelació. En aquesta fase, s'està executant la implementació de l'equipament escenotènic de l'edifici del Teatre La Unió, que completarà els sistemes permanents d'escenari, de cortinatges, audiovisuals i lumínics de Sala Clavé i Teatre, així com graderia plegable de seients en teatre i mobiliari de camerinos.

A més, i amb l'objectiu de fer una empenta a l'entitat, la junta directiva de La Unió es va reunir amb l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts), per afrontar el futur més immediat. En la reunió es van tractar temes com la gestió de la recta final de les obres de remodelació, la resolució del consorci un cop finalitzat el projecte o la viabilitat de l'espai de restauració.

Trobada entre La Unió Santcugatenca i l'alcalde, Josep Maria Vallès (al centre de la imatge), per parlar sobre l'obertura de La Unió. FOTO: Ajuntament

Trobada entre La Unió Santcugatenca i l'alcalde, Josep Maria Vallès (al centre de la imatge), per parlar sobre l'obertura de La Unió. FOTO: Ajuntament


Amb tot, Josep Maria Vallès va fer una valoració positiva de la trobada: "Hem compartit possibles solucions per obrir definitivament la totalitat de la seu social de La Unió, un gran espai que donarà resposta a moltes necessitats culturals de Sant Cugat. En continuarem parlant, amb l'objectiu per fer-ho realitat com més aviat millor". Les obres, que van arrencar el gener del 2023, es preveuen que finalitzin durant aquest mateix any.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem