Barcelona enderrocarà Can Pichurri, el berenador de les Planes

El restaurant, que tenia zona de pícnic, era un dels més coneguts de Collserola i ara el consistori barceloní enderrocarà l'edifici, que ja fa anys que és en desús

Molts santcugatencs han gaudit durant molts anys de la carn a la brasa del restaurant Can Pichurri, o d'un pícnic a la zona de berenador que tenia l'establiment, ubicat a Collserola, a la part barcelonina del barri de les Planes.

Can Pichurri, que va tancar l'any 2019, serà ara enderrocat per l'Ajuntament de Barcelona, tal com avança La Vanguardia. Segons l'informe d'enderroc que va elaborar l'Ajuntament de Barcelona, l'objectiu d'aquest enderroc és "regenerar la zona", així com evitar que sigui okupat. De fet, tal com explica La Vanguardia, el consistori de la capital catalana assegura que el fet que hi hagués un restaurant en aquesta zona era il·legal segons la normativa urbanística vigent, ja que el local era en un terreny qualificat com de protecció de sistemes, on es prohibeix edificar.

La licitació per enderrocar aquest mític berenador contempla un pressupost de 70.000, i ara s'haurà d'entrar en fase de concurs. L'objectiu de Barcelona és que l'operació d'enderroc es faci en un o dos mesos, i tenir-ho enllestit abans que acabi el 2021.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem