Comença la 2a fase d’obres a Sant Francesc d’Assís de les Planes

Les obres de Sant Francesc d'Assís es divideixen en tres fases

Aquest mes de juny han començat les obres que pertanyen a la segona fase d’intervenció al carrer de Sant Francesc d’Assís. Unes obres en què l’Ajuntament millorarà el tram que arriba fins a la cruïlla del carrer de Sant Francesc d’Assís amb el carrer de la Llum.

Per fer-ho, es construiran uns murs de formigó, ja que es tracta d’un carrer que està situat en una zona que fa vessant i alguna vegada ha tingut problemes de despreniments. A més, es tornarà a asfaltar el carrer, ja que el paviment es troba en mal estat. En total es tracta d’una intervenció que afecta 209 metres lineals, és a dir, 1.255 metres quadrats. Les obres tenen un pressupost total de 204.000 euros.

Una obra esperada

L’inici d’aquesta obra ha estat protagonista en diversos consells de barri. I és que diversos veïns, en més d’una ocasió han reclamat la necessitat d’arranjar aquest carrer al més aviat possible.

El fet és que l’arranjament d’aquest carrer està previst executar-lo en tres fases. La primera es va dur a terme l’any 2014, quan es va millorar el tram que està a tocar de la plaça del Coll de la Creu d’en Blau. En aquella obra es va arranjar un total de 182 metres i va tenir un cost de 175.000 euros.

La segona fase s’hauria d’haver executat abans, però  entre altres, per a dur a terme aquesta obra durant el 2017 va caldre portar al ple municipal del novembre del 2016 una modificació pressupostària.

Després de l’aprovació d’aquesta, va començar el procés de licitació i adjudicació de l’obra, que ha permès que aquest mes de juny comencés. Finalment, caldrà executar una tercera fase d’obres. Aquesta es durà a terme al carrer de Sant Francesc d’Assís al tram situat entre el carrer de la Llum i el passeig del Torrent.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem