Una Comissió prepararà la inauguració d'avinguda de Cerdanyola i Jardins del Vallès

Les obres al tram de l'avinguda estan pràcticament enllestides, i les dels Jardins del Vallès finalitzaran a finals de febrer

Una Comissió sorgida del Consell de Barri Centre Est de Sant Cugat del Vallès s'encarregarà de preparar la festa d'inauguració del tram remodelat de l'avinguda de Cerdanyola i dels Jardins del Vallès.

D'aquesta manera, la Comissió s'encarregarà de decidir si la inauguració de les dues obres se celebra de manera conjunta o per separat, la data per la celebració, i com serà la festa.

Una decisió que ha generat debat durant la sessió del Consell de Barri, celebrada aquest dimarts, 11 de febrer, estrenant seu al Xalet Negre. Així, mentre alguns dels assistents proposaven fer dues inauguracions separades per fer-les de manera esglaonada en el temps, altres participants consideraven l'opció de fer un acte conjunt per donar més visibilitat i estalviar recursos.

 

Pel que fa a la data, entre les propostes destaca fer-ho de cara al bon temps, a la primavera, tot i que els comerciants demanen que la inauguració de l'avinguda de Cerdanyola es faci prèviament per donar visibilitat a què la via està enllestida i es recuperi el moviment comercial a la zona.

La finalització de les obres

Les obres a l'avinguda de Cerdanyola, tal com han explicat des del consistori, estan ja enllestides, a falta d'algun serrell.

Més info: Les obres del primer tram de l'avinguda de Cerdanyola estan a punt d'acabar

Pel que fa a les obres dels Jardins del Vallès, els treballs està previst que finalitzin a finals del mes de febrer, si bé mancarà la zona del parc infantil i la tanca de la zona sud. Amb tot, la presidenta del Consell de Barri, Esther Madrona, ha assegurat que hi haurà elements provisionals per als més petits mentre s'acaba el projecte.

Més info: Així seran els nous Jardins del Vallès

 

 
Comentaris

Destaquem