Pas endavant per la piscina de Mira-sol

Els veïns de Mira-sol fa anys que reivindiquen una piscina pública al barri

Els tràmits per construir el complex aquàtic de Mira-sol continuen avançant. La voluntat del govern municipal és que la piscina, una reivindicació històrica dels veïns i que porta anys de retard, sigui una realitat a l'estiu del 2023. El projecte preveu la construcció de dues piscines, una sala de gimnàs, una zona de bar i vestuaris.

Més info: La reivindicada piscina de Mira-sol, ara al 2023

 

El Ple Municipal de Sant Cugat aprovarà dos tràmits necessaris aquest dilluns perquè el projecte segueixi endavant. Per una banda, es tramitarà el conveni entre l'Ajuntament i el Departament d'Ensenyament per definir els límits de la parcel·la que acollirà el complex i l'Escola Catalunya. Aquest conveni s'incorporarà en la modificació urbanística necessària per impulsar la construcció del complex aquàtic i que haurà de validar el Departament de Territori. De fet, el projecte preveu que en un futur el camp de futbol del Catalunya passi a formar part de la zona esportiva municipal i es cobreixi.

Francesc Duch, tinent d'alcaldia d'Urbanisme, ha detallat que la voluntat és aprovar el projecte de la piscina en els pròxims mesos i iniciar el procés de licitació abans d'acabar l'any. Les obres podrien començar a la primavera del 2022 i el complex està en funcionament per l'estiu del 2023. Són 15 anys després que s'iniciessin les obres per primera vegada, quan l'empresa que les havia de fer va renunciar a dur-les a terme.

El pressupost del projecte està calculada en uns sis milions d'euros. En el pressupost de 2021, el govern municipal ha reservat una partida de 3,3 milions.

 
Comentaris

Destaquem