S'espera que La Floresta tingui nou camí escolar durant el curs 2023-2024

El nou camí escolar entre el Pont del Diari i l’escola la Floresta tindrà una llargada de gairebé 1 km

Pas edavant per la reforma del camí escolar a La Floresta. L’equip de govern portarà dilluns a aprovació definitiva del ple municipal el projecte executiu d’adequació d’aquest camí entre el Pont del Diari i l’escola la Floresta, amb una llargada total de 950 metres.

Una vegada aprovat el projecte, ara l’Ajuntament iniciarà el procediment per licitar l’obra. La previsió és poder iniciar-la durant el primer semestre del 2023, amb una durada prevista de 8 mesos. L’Ajuntament invertirà 1 M€ per fer realitat aquest projecte.

Cami escolar Floresta 1

L’objectiu, expliquen des de l'Ajuntament, és facilitar l’accés segur a l’escola per tal que infants i famílies puguin arribar-hi a peu o amb bicicleta.

El projecte del nou camí escolar de la Floresta inclou nova pavimentació, reordenació del trànsit rodat i bicicletes amb la senyalització viària corresponent, renovació de la xarxa d’enllumenat públic, renovació de trams de la xarxa d’aigües residuals, construcció d’uns trams de xarxa de clavegueram d’aigües pluvials, i millora puntual de les xarxes existents de companyies de serveis.

Imatge virtual del que seria el camí escolar de La Floresta. FOTO: Ajuntament

Imatge virtual del que seria el camí escolar de La Floresta. FOTO: Ajuntament

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem