Finalitzades les obres de l'avinguda de Josep Anselm Clavé

S'ha vianantitzat el carrer amb plataforma única i s'ha renovat i millorat les xarxes de clavegueram, aigua, gas i telefonia

La vianantització de l'avinguda de Josep Anselm Clavé ja és una realitat, després que les obres iniciessin l'octubre del 2022. Amb això, el carrer s'ha transformat amb plataforma única i s'ha controlat l'accés al trànsit com a la resta de l'eix de vianants.

Les obres, projectades per l'empresa Cáceres Arquitectura, SCP i executades per l'empresa CiC3, han tingut un cost de 880.000€. La remodelació també ha inclòs la plantació de nou arbrat, la substitució de l'enllumenat públic, la incorporació de mobiliari urbà i la renovació i millora de les xarxes de clavegueram, aigua, gas i telefonia.

D'altra banda, s'ha detectat una fuita d'aigua, no imputable a les obres de remodelació, a l'antiga canonada que creua el nostre municipi. Segons les proves realitzades, la fuita s'ubica als voltants del número 20 de la via. Aquest fet obligarà a reobrir un tram del carrer per procedir a la reparació d'aquesta avaria. Està previst que les obres de reparació de la canonada s'iniciïn el pròxim 14 d'agost.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem