El govern estudiarà una altra ubicació de la Mirada per tenir-la com més aviat millor

L'equip de govern vol construir l'escola La Mirada com més aviat millor i ha assenyalat que és una "prioritat"

L'Ajuntament de Sant Cugat es plantejarà una nova ubicació per construir l'Escola La Mirada, tal com ha explicat la regidora d'Educació, Carme Ardid (Junts), durant el ple municipal de juliol, celebrat el dilluns 24, en resposta a la regidora del PP Estrella Salanova que ha preguntat per la situació de La Mirada. La intenció del consistori és construir l'escola com "abans millor" i es pot arribar a plantejar una altra ubicació per si el litigi s'enquista, com han apuntat fonts municipals. Segons Ardid, l'equip de govern s'ha reunit amb la direcció de serveis territorials d'Educació amb l'objectiu de trobar "una nova ubicació que no porti tants problemes com l'actual".

La responsable d'educació, a més, ha assenyalat que aquest nou espai "sembla ser factible i possible" i ha apuntat que seguiran estudiant la proposta "a l'espera d'una resposta definitiva pels serveis tècnics". No obstant això, preguntada per la portaveu del PSC, Elena Vila, Ardid no ha donat detalls d'on pot ser aquesta ubicacióNi ADENC ni l'AFA de l'Escola La Mirada en tenen constància d'aquesta nova ubicació, tal com han explicat al TOT Sant Cugat.

D'altra banda, l'alcalde de Sant Cugat, Josep Maria Vallès (Junts), ha apuntat que l'Escola La Mirada és una prioritat pel nou equip de govern: "Des que vam entrar a governar que vam reunir-nos amb les famílies i la direcció de l'escola, perquè tenim una preocupació màxima i volem que els alumnes puguin començar el curs amb la màxima normalitat possible". Vallès ha afegit que per l'equip de govern és molt important gestionar "el mentrestant" per tal de tenir els moduls de la Mirada en condicions. 

Vallès, a més, ha indicat que els alumnes de la Mirada no podran iniciar el curs el dimecres 6 de setembre com la resta d'alumnes per la falta de mòduls i que està previst que començaran el dimarts 12 de setembre, però ha subratllat que això no depèn d'ells sinó de la Generalitat. A més, ha retret a l'antic govern que no fes prou perquè els mòduls arribessin a temps.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem