Inicien les obres per asfaltar més de 50 carrers de Sant Cugat

Aquestes obres s'inclouen en el Pla d'Asfaltat, que té per objectiu millorar els carrers i voreres del municipi

59 carrers de Sant Cugat seran reasfaltats per part de l'Ajuntament a partir del dimecres 30 de novembre en una acció emmarcada en el Pla d'Asfaltat, que ha estat presentat el divendres 25 de novembre. Amb això, l'ens municipal invertirà 3 milions d'euros per arranjar diferents carrers de Sant Cugat.

Així doncs, el propòsit d'aquest Pla d'Asfaltat és reasfaltar totalment o parcialment aquells carrers que es troben en mal estat en els diferents barris del municipi, tal com ha explicat Pere Soler (PSC Sant Cugat), primer tinent d'alcaldia de Serveis Urbans, en un comunicat: "Volem posar en valor la feina que fa la brigada així com els serveis tècnics per planificar actuacions de millora a la ciutat. Ara posem en marxa un nou pla que, a més, queda repartit territorialment a tots els barris de la ciutat". En total s'arranjarà aproximadament un total de 65.000 metres quadrats.

En la majoria de treballs previstos es garantirà la circulació viària perquè s'anirà donant pas alternatiu. Tot i això, en les vies més llargues, puntualment es tallarà el trànsit algun cap de setmana. La programació dels treballs d'asfaltat és la següent:

  1. Avinguda de Gràcia: del 30 de novembre al 4 de desembre (des de c. Llaceres a rbla. Ribatallada). De dilluns a divendres es garantirà la circulació, donant pas alternatiu, i el cap de setmana (3-4 desembre) es procedirà al tall total del tram de carrer afectat.
  2. Avinguda Puig i Cadafalch i rambla del Celler: del 12 al 18 de desembre (av. Puig i Cadafalch des de la pl. del Celler fins a c. Domènech i Muntaner / rbla. del Celler entre pl. de la Pelleria fins a c. Borrell). De dilluns a divendres es garantirà la circulació, donant pas alternatiu, i el cap de setmana (17-18 desembre) es procedirà al tall total dels trams de carrers afectats.
  3. Avinguda Verge de Montserrat: del 12 al 23 de desembre (des de la pl. del Centre a la pl. Miquel Ros). Durant la primera setmana el carrer romandrà totalment tancat al trànsit i la següent, del 19 al 23 es garantirà el pas del transport públic.
  4. Carrer Comte: del 19 al 23 de desembre. En aquest cas la via es tallarà completament al trànsit.
  5. Carrers Pius XI, Abat Escarré i Torrent de Ferrussons: del 2 al 5 de gener. Es farà aquesta actuació aprofitant el període de vacances escolars.
  6. Rambla Ribatallada: del 23 de gener al 29 de gener (entre av. Gràcia i c. de Sant Josep), garantint sempre la circulació de vehicles donant pas alternatiu.
  7. Avinguda Francesc Macià: cap de setmana del 28 al 29 de gener (sobre el pont), tallant totalment el pas de vehicles
  8. Avinguda de Gràcia, carrer Francesc Moragas i avinguda Rius i Taulet : del 6 al 12 de febrer es procedirà al reasfaltat d'un tram de l'Avinguda de Gràcia (des de rbla. Ribatallada fins c. Francesc Moragas), del carrer Francesc Moragas; i de l'avinguda Rius i Taulet (des de c. Francesc Moragas fins av. Lluís Companys). De dilluns a divendres es garantirà la circulació, donant pas alternatiu, i el cap de setmana (11-12 febrer) es procedirà al tall total dels trams de carrers afectats.

Una vegada finalitzat l'asfalt en la majoria d'aquests carrers, que es preveu que sigui durant el mes de gener, es farà la programació de l'asfaltat de la resta de carrers que quedaran. A més, s'iniciaran noves obres d'arranjament de voreres, i és que s'invertiran 200.000€ per arranjar trams de voreres en una vintena de carrers (6.400 metres linials de voreres en total).

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem