L'Espai Pere Grau ja està cobert i disponible pels veïns de Les Planes

A més de la cobertura de la plaça, a partir de septembre a l'espai es remodelaran els vestuaris i, en un futur, s'hi instalarà una sala multiús

La remodelació de l'Espai Pere Grau, nucli veinal del barri de Les Planes, ja dóna els primers fruits després de l'aprovació del cobriment de l'antiga pista esportiva, el 2 de febrer de 2017. L'Espai compta ja amb la coberta lleugera i està obert perquè els veïns puguin emprar-lo, tot i que la innauguració haurà d'esperar a la finalització de certs detalls arquitectònics.



Les obres per dur a terme l'espai es van veure interrompudes en diverses ocasions, fins a arribar al punt d'impedir la celebració de la Festa Major de Les Planes de l'any 2017. Unes interrupcions que, segons el regidor i president del Consell de Barri de les Planes, Joan Puigdomènech, tenien diversos orígens: "Vam tenir problemes en la licitació de l'obra. Vam trobar-nos amb entrebancs que venien, fins i tot, d'un talús inesperat que, amb la pluja, tenia alguns relliscaments", ha indicat.



"El resultat és preciós" ha qualificat Puigdomènech, i ha dit que la coberta "té una gran extensió i, segurament, deu ser el primer edifici energèticament autosuficient de Sant Cugat". A més, els usos de l'equipament seran diversos, ja que "en la vida del barri, les grans reunions i les grans trobades, sempre s'han vingut fent aquí" indicava el regidor, que ha indicat també que ja està en marxa el projecte per remodelar els vestuaris del mateix espai, just després de la Festa Major de Les Planes 2018.



Finalment, Puigdomènech també ha indicat que "hi ha un projecte, segurament no en aquesta legislatura, per incloure un altre espai per sobre dels vestuaris com a sala multiús" al mateix Espai Pere Grau, tot i que els terminis i especificacions encara no estan definits.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem