Les obres de Sant Francesc d'Assís depenen del ple municipal de novembre

El Ple Municipal decidirà al novembre si es modifica la partida pressupostària per executar l'obra

La segona fase de les obres del carrer de Sant Francesc d'Assís, situat a les Planes, dependrà de la decisió de la sessió plenària del pròxim mes de novembre.

Tot i que en el Consell de Barri celebrat el passat mes de maig, el director d'obres de districtes, Francesc Serra, va detallar que les obres començarien abans de l'estiu, en l'últim Consell de Barri, celebrat el dimecres 5 d'octubre, Serra va afirmar que el projecte està per licitar i que cal modificar el pressupost anual per destinar la partida d'aquesta actuació.

Així doncs, està previst que en el pròxim ple municipal de novembre es proposi aquesta modificació que permetria l'inici de l'obra.

Paral·lelament, i per no endarrerir més el procés, Serra va explicar que la licitació del projecte està prevista per aquest trimestre. D'aquesta manera, en el moment que el Ple Municipal aprovi aquesta modificació, l'empresa que s'encarregarà de l'obra ja s'haurà seleccionat i el procés serà més ràpid.


Diversos veïns del districte van recriminar aquesta demora i van demanar que s'alleugerís aquest procés, que està format per tres fases d'obres, i és un problema de seguretat.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem