Nova parada d'autobús a la plaça de la Pelleria

La nova parada beneficiarà al veïnat de l'avinguda Cerdanyola i facilitarà l'accessibilitat a les persones de mobilitat reduïda

A Sant Cugat ha entrat en servei una nova parada d'autobús que s'ha habilitat a la plaça de la Pelleria, a la confluència de l’avinguda de Cerdanyola amb la rambla del Celler.

Ubicació nova parada de la rotonda de la Pelleria. Foto: Ajuntament.

Ubicació nova parada de la rotonda de la Pelleria. Foto: Ajuntament.

Així, en el marc del projecte de remodelació del segon tram d’avinguda Cerdanyola es volen dur a terme una sèrie d'objectius. D'una banda, es vol acostar el servei d’autobús municipal al veïnat de l'avinguda Cerdanyola. També es vol millorar l'accessibilitat a la confluència d’avinguda de Cerdanyola amb rambla del Celler per a les persones amb mobilitat reduïda. A més, s'ha afegit marquesina i banc per seure per tal de millorar el confort dels usuaris. Amb tot, es vol apostar també per una millora paisatgística de l’entorn amb la plantació de noves espècies arbustives i també d’arbrat que generaran més espais d’ombra.

Rampes per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Foto: Ajuntament.

Rampes per millorar l'accessibilitat de les persones amb mobilitat reduïda. Foto: Ajuntament.

Servei de la nova parada

La parada de la rotonda de la Pelleria dona servei a les línies urbanes L1, L2, L8 i L9, i a les línies interurbanes A4 i B7; i suposa la supressió de la parada que hi ha a la rambla del Celler amb carrer Vallès, davant dels Jardins del Vallès, en sentit centre de la ciutat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem