Obres de millora al carrer de Benet Cortada

S’arranjarà el paviment deteriorat i se substituiran les bateries de contenidors soterrats per nous espais enjardinats

L'Ajuntament de Sant Cugat ha iniciat unes obres de millora al carrer de Benet Cortada, a Volpelleres. L’objectiu del Consistori es aconseguir una via "més verda i reforçar-la com a eix principal de vianants del barri". Els treballs, a càrrec de la brigada municipal i del servei de parcs i jardins, tindran una durada de vuit setmanes.

Les actuacions consisteixen en:

  • Millorar la pavimentació deteriorada.
  • Eliminació de les quatre bateries de contenidors soterrats. D’aquesta manera els camions de recollida ja no passaran pel carrer. Es col·locaran nous contenidors en superfície als carrers adjacents.
  • Adequació de nous espais verds.
  • Millora de la senyalització vertical a les vies adjacents per, a petició del veïnat, reforçar la prohibició de circulació de vehicles pel carrer Benet Cortada.
  • Accés de càrrega i descàrrega restringit en horari matinal els dies laborables a la plaça de Rabassaires (accés des del carrer Avel·lina Casadevall) i creació de noves zones de càrrega i descàrrega a l’àmbit perimetral.

 

C Benet Cortada

El carrer de Benet Cortada

 

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem