Pas endavant de l'EMD de Valldoreix per recuperar els terrenys de l'estació

L'EMD de Valldoreix ha aprovat per Junta de Veïns l'esborrany de la modificació del conveni amb l'Ajuntament de Sant Cugat, per deixar sense efecte la sessió dels terrenys de l'estació

L'EMD de Valldoreix ha fet un pas més, el dijous 26 de setembre en la Junta de Veïns, per recuperar els terrenys de l'estació, que l'any 2013 va cedir a l'Ajuntament de Sant Cugat perquè hi construís habitatge públic, en un termini de 10 anys. Si en aquests 10 anys l'Ajuntament no hi construïa, els terrenys tornaven automàticament a l'EMD. De totes maneres, després de 6 anys de la sessió, ambdues institucions veuen amb bons ulls que la sessió quedi sense efecte.

 

Així, els terrenys, de més de 2.000 metres quadrats, tornaran a ser propietat de l'EMD. La Junta de Veïns de Valldoreix ja va aprovar el 16 de maig, encara en la passada legislatura, per unanimitat, amb els vots a favor del govern, de CUP-PC, ERC-MES i Cs, aquest pas, i ara ha aprovat l'esborrany de la modificació del conveni amb l'Ajuntament.

Aquest esborrany de la modificació del Conveni s'ha aprovat per unanimitat.

Tot i el consens, la vocal del PSC, Susanna Casta, ha demanat "temps" per al nou equip de Govern de Sant Cugat, tot i mostrar el seu convenciment que "l'Ajuntament de Sant Cugat negociarà el que faci falta". Per la seva banda, Jaume Santmartí, vocal d'ERC-MES, ha volgut "manifestar satisfaccio."

 
Comentaris

Destaquem