Pas endavant per a l'última fase d'obres al carrer de Sant Francesc d'Assís de les Planes

El projecte de la 3a fase de les obres compta amb un pressupost de 206.500 euros i es licitarà a finals d'any

La tercera i última fase de les obres de millora al carrer de Sant Francesc d'Assís són més a prop, tal com s'ha explicat en el consell de barri de les Planes, el dimarts, 18 de maig. Es preveu que l'aprovació inicial del projecte -que té un pressupost de 206.500 euros- es faci aviat, abans de l'estiu. Posteriorment, es passarà a la fase d'exposició pública, que durarà entre dos i tres mesos i, a finals del 2021 s'elaborarà la redacció dels plecs de condicions i l'inici de la licitació.

En aquest sentit, sembla que les obres podrien començar durant el primer semestre del 2022. Unes obres que consisteixen en l'estabilització del carrer, un desplaçament del clavegueram, la creació d'una zona d'estada amb dos bancs, la instal·lació d'una viona de fusta i acer, i uns acabats iguals que els de les dues fases d'obres anteriors (amb una zona central amb un ample de tres metres i senyalització del paviment amb pintura). 

El tram sobre el qual es treballarà en aquesta tercera fase serà el que compren d'entre el carrer de la Llum i el passeig del Torrent.

El projecte de la 3a fase de les obres al carrer de Sant Francesc d'Assís, de les Planes.

El projecte de la 3a fase de les obres al carrer de Sant Francesc d'Assís, de les Planes.

Cal destacar que el projecte de millora d'aquest carrer fa anys que s'arrossega. La primera fase de les obres es va fer l'any 2014, i la segona va iniciar l'estiu del 2017, amb cert retard segons el que s'havia previst inicialment.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem