La pavimentació del camí de l'Avenç ja està marxa

Les obres volen millorar la seguretat i el problema de l'aixecament de pols

Les obres per instal·lar un nou paviment al camí del Crist Treballador ja estan en marxa fa unes setmanes. Segons ha explicat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, "la idea és acabar les obres abans que s'inici el curs de setembre". L'objectiu és "millorar la seguretat, eliminar el problema de la pols i a més a més s'incorporaran pilones que pretenen protegir als vianants i les bicicletes i evitar que es pugui estacionar a la zona forestal".

6125fd35 2bbf 4847 8da5 1acd389cdb12

Les obres del camí del Crist Treballador FOTO: Ferran MitjàLes expectatives estan posades en acabar les obres abans de l'inici del pròxim curs que serà el 5 de setembre. Actualment, s'està fent l'excavació del camí per pavimentar-lo de nou amb una solució que compleixi tota la normativa del Parc Natural de Collserola.

El pressupost, segons confirma Duch, se situa al voltant de 300.000 euros per cobrir una longitud de "gairebé 900 metres".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem