Es reprenen les obres de la pista de la ZEM Jaume Tubau, i acabaran "en 3 mesos"

La instal·lació de la coberta a la pista exterior de la ZEM Jaume Tubau estarà llesta en 3 mesos, tal com ha explicat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch

El dijous 29 de juliol s'han reprès les obres de la pista exterior de la ZEM Jaume Tubau, per instal·lar una coberta, que tal com ha explicat el tinent d'alcaldia de Desenvolupament Urbà, Francesc Duch, estarà enllestida "en 3 mesos". Les obres es reprenen de la mà de l'empresa Esguin, després que s'aturessin l'any 2019 a causa "d'uns incompliments" de la constructora que va iniciar les obres. "Serà una obra molt ràpida", ha afegit Duch, qui ha destacat que el pressupost del projecte és de 308.000 euros. Cal destacar que la coberta tindrà forma ovalada amb l'objectiu de cobrir el màxim possible la pista, però els laterals seran oberts.

La cobertura serà de 1380 metres quadrats, i la coberta serà de xapa: "Serà una construcció molt senzilla". Pel que fa al terra de la pista, es mantindrà de rajola, tal com ja era, però es millorarà l'enllumenat. Cal destacar que, en principi, l'entitat que farà ús d'aquesta pista serà el Club Patí Hoquei Sant Cugat.

L'arquitecte del projecte explica l'obra als representants municipals. FOTO: Localpres

L'arquitecte del projecte explica l'obra als representants municipals. FOTO: Localpres

Sant Cugat, amb manca de pistes cobertes

Per la seva banda, el regidor d'Esports, Francesc Carol, ha afirmat que la cobertura de la pista de la ZEM Jaume Tubau "és una demanda per part del Club Patí Hoquei Sant Cugat i altres entitats esportives" i ha afegit que hi ha manca de pistes cobertes a la ciutat: "La problemàtica de Sant Cugat és que podem donar resposta amb pistes descobertes, però tenim un gran problema amb les pistes cobertes". En aquest sentit, Carol ha assegurat que el Govern "té la intenció d'incidir en aquesta problemàtica de nombre de pistes cobertes".

A més, el regidor d'Esports ha apuntat que aquelles zones que quedin lliures es podran destinar a "altres entitats o a altres esports". Cal destacar que aquesta obra s'està fent fora de la temporada esportiva per, tal com ha explicat Carol, "incidir el menys possible en la trajectòria d'entrenament de les entitats".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem