Sant Cugat obre el nou espai de Jardins del Vallès

L'espai s’ha arranjat amb noves àrees de jocs infantils, un petit amfiteatre, una millor il·luminació i un jardí de les olors

Els santcugatencs ja poden gaudir, des del diamarts, 29 de desembre, del nou espai dels Jardins del Vallès, que s’ha arranjat amb noves àrees de jocs infantils, un petit amfiteatre, una millor il·luminació i un jardí de les olors, amb un pressupost de 357.000 euros.

 

L’obertura és possible després de donar per pràcticament acabades les obres de remodelació d’aquest espai situat al barri de Sant Francesc-Monestir. L’objectiu d’aquesta actuació ha estat renovar i acondicionar aquest parc per potenciar-lo com a espai social, cultural i de convivència i, al mateix temps, reforçar-ne la seguretat.

L’espai remodelat compta amb:

  • Àrea de jocs infantils amb sorral, un gronxador doble i una estructura de trepa i joc
  • Espai amb petit amfiteatre: s’han habilitat unes grades fetes amb travesses de fusta natural i aprofitant el propi pendent del terreny. Disposa de quatre grades amb capacitat per entre 90 i 120 persones i està pensat per a espectacles de petit format. Excepcionalment l’espai podrà tenir un ús per a espectacles de mitjà format, amb la incorporació de cadires davant o darrera de les grades o l’opció que part del públic se situï als talussos de gespa laterals.
  • Jardí de les olors: amb plantes aromàtiques pensat perquè en puguin gaudir també les persones amb discapacitat visual.
  • Pintura mural a les parets de la zona de lleure i joc amb imatges que expliquen la història i la realitat del barri del Monestir-Sant Francesc
  • Nou enllumenat i nou sistema de reg. En aquests moment ja es fa el manteniment de les zones verdes i d’estada.
  • Properament s’instal·laran dues taules de pícnic a l’àrea de pins propera a l’Av. Cerdanyola
 
Comentaris

Destaquem