Talls al trànsit a l'avinguda de Cerdanyola per les obres de vianantització

Les parades d'autobús de l'avinguda de Cerdanyola amb passeig de Torre Blanca i del passeig de Torre Blanca amb carrer Vallès s'anul·len i es cobrirà el servei amb les parades de l'entorn

El trànsit a l'avinguda de Cerdanyola des del carrer de Borrell quedarà tallat a partir del pròxim dimecres 29 de març, i és que s'inicia la renovació del clavegueram de l'avinguda Cerdanyola, entre el carrer Borrell i el passeig de Torre Blanca, i es reurbanitzarà el carrer. Aquestes obres estan emmarcades en la 2a fase de remodelació d'aquesta avinguda, que van a càrrec de l'Àrea Metropolitana de Barcelona i tenen un pressupost d'1.428.548,55 €. La previsió és que les obres s'allarguin fins passat l'estiu.

Amb aquesta reurbanització, es donarà continuïtat a l'eix de vianants que comença a la plaça de Lluís Millet. A més, s'aprofitarà per millorar les xarxes de serveis i posar nou enllumenat, nou arbrat i nou mobiliari urbà. També s'estan reubicant els contenidors i places d'aparcament de mobilitat reduïda que queden afectades per les obres.

Afectacions de mobilitat

A partir del dimecres, 29 de març, un cop es talli el trànsit a l'avinguda de Cerdanyola, a partir del carrer Borrell, hi haurà les següents afectacions:

  • Av. Cerdanyola, entre el c. Borrell i el pg. Torre Blanca: només hi podrà accedir el veïnat i la càrrega i la descàrrega.
  • Av. Cerdanyola (entre pg. Torre Blanca i c. Montserrat) i pg. Torre Blanca: per accedir a aquests carrers, caldrà fer-ho des del carrer d'Orient i el passeig de Torre Blanca.
  • Carrer Borrell: continua tallat en el tram entre l'avinguda Cerdanyola i el carrer d'Orient, fins que s'acabin les obres del nou clavegueram. Quan estiguin acabades, s'asfaltarà tot el tram fins al carrer Monestir. Mentre estigui tallat aquest tram, es mantenen els canvis de direcció del carrer d'Orient, entre plaça d'en Coll i Borrell, i del carrer Borrell, des de la rambla del Torrent del Ferrussons, per facilitar l'accés del veïnat.

Afectació als autobusos

Amb motiu de les obres, s'eliminen les parades de l'avinguda Cerdanyola amb passeig Torre Blanca i la del passeig Torre Blanca amb el carrer Vallès, i les línies de l'autobús urbà que hi passen, modificaran el seu recorregut per tal de cobrir el servei amb quatre parades de l'entorn:

  • Rambla del Celler amb el carrer Vallès (davant de la Pollancreda)
  • Rambla del Torrent d'en Xandri amb av. Ragull
  • Rambla del Celler, amb el passeig Torre Blanca
  • Passeig de Francesc Macià amb carrer de la Creu


La parada de davant del parc de la Pollancreda es traslladarà pròximament per ubicar-la a l'inici de l'avinguda Cerdanyola (a la confluència amb la rambla del Celler) per tal d'acostar-la més al veïnat i facilitar l'accessibilitat.

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem