El TSJC accepta el recurs d'ADENC contra la construcció de l'Escola La Mirada

ADENC va presentar un recurs contenciós administratiu per aturar la construcció de l'Escola La Mirada al Bosc de Volpelleres, que segons l'entitat, ha estat admès pel TSJC

El Tribunal Superior de Justícia de Catalunya ha admès a tràmit el recurs contenciós administratiu en contra la construcció de l'Escola La Mirada, tal com han anunciat l'Associació per a la Defensa i Estudi de la Natura (ADENC) i la Plataforma SOS Bosc Volpelleres, el dilluns 18 d'octubre, un anunci que arriba el dia en el qual el Ple Municipal aprovarà tirar endavant el projecte de La Mirada. Així doncs, el recurs, presentant per ADENC i amb el suport de la Plataforma SOS Bosc Volpelleres, té per objectiu defensar la integritat del Bosc de Volpelleres.

D'aquesta manera, i tal com assenyalen en el comunicat, SOS Bosc Volpelleres i ADENC van demanar reiteradament a l'Ajuntament "buscar alternatives per la irreparable agressió al bosc que representa a curt i llarg termini el projecte de construcció de l'Escola La Mirada". El recurs és contra la Comissió Territorial d'Urbanisme de l'Àmbit Metropolità de Barcelona per l'aprovació de la Modificació Puntual del Planejament Vigent a l'Àmbit del Parc Equipat del Bosc de Volpelleres".

Amb tot, segons han especificat les entitats en el comunicat, l'objectiu és seguir endavant amb el recurs contenciós administratiu, sempre que no s'aturi el projecte de l'Escola La Mirada: "El suport rebut per part de la ciutadania de Sant Cugat i de moltes entitats ecologistes, així com personalitats del món de les ciències ambientals i altres per tal de protegir la integritat del bosc, ens encoratja a continuar el procediment contenciós que requerirà la formulació de la corresponent demanda amb la sol·licitud de mesures cautelars necessàries per a la preservació del Bosc".

Segueix-nos per saber què passa a la ciutat.

Subscriu-te gratuïtament al WhatsApp, Telegram i butlletí electrònic. I pots seguir-nos a Facebook, Twitter, Instagram i TikTok.

 
Comentaris

Destaquem