La vianantització del primer tram d'avinguda Cerdanyola finalitzarà a principis del 2020

S'endarrereix el termini de finalització dels treballs per un problema amb el subministrament de la pedra de la calçada

La vianantització del primer tram d'avinguda de Cerdanyola a Sant Cugat del Vallès, entre el passeig de Torre Blanca i el carrer de Montserrat, serà una realitat a principis del 2020. L'obra, que va començar a finals d'abril, es troba ja en la recta final, però per un problema amb el subministrament de la pedra natural que s'està fent servir per pavimentar el carrer, els treballs no es podran acabar completament aquesta tardor, com estava previst.

Davant d'aquesta situació, i tenint en compte la pedra que tenen ara disponible, l'empresa responsable de les obres, Voracys, es compromet a tenir enllestides a principis de desembre almenys les cruïlles amb el passeig de Torre Blanca i el carrer de Montserrat, i un espai d'almenys 2,4 metres d'amplada per als vianants a banda i banda del carrer.

D'aquesta manera, es vol garantir que durant les festes nadalenques es podrà passejar i comprar amb plena comoditat i seguretat. D'altra banda, i per no endarrerir més l'acabament de l'obra, s'ha acordat que durant el període nadalenc se seguirà treballant però en una zona molt reduïda i en un horari també reduït (fins a les 17 h) per minimitzar les molèsties al veïnat i als comerciants.

La previsió de l'empresa que subministra la pedra és que el material que falta arribi entre finals de novembre i principis de desembre, de manera que els treballs es puguin acabar a principis del 2020.

Evolució de l'obra

Els treballs per fer de vianants aquest primer tram d'avinguda de Cerdanyola van començar a finals d'abril i, fins ara, han consistit en la construcció d'un nou clavegueram, la connexió d'aquesta nova infraestructura amb els edificis i la preparació de l'espai per plantar el nou arbrat amb una terra especial d'alta qualitat.

El projecte, que ha redactat i licitat l'Àrea Metropolitana de Barcelona, suposa una inversió de més d'un milió d'euros. La remodelació d'avinguda Cerdanyola s'emmarca en la Pla estratègic del Barri del Monestir – Sant Francesc, que preveu 60 actuacions i un pressupost d'11 milions d'euros.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem