Valldoreix degusta sardines amb Salseta del Poble Sec

L'Associació de Veïns Progressistes organitza un any més un dels actes més populars de la Festa Major valldoreixenca

El govern de Valldoreix va habilitar 125 cadires per degustar les sardines FOTO: JR Armadàs El govern de Valldoreix va habilitar 125 cadires per degustar les sardines FOTO: JR Armadàs
La música de la Salseta del Poble Sec va treure els valldoreixens a ballar FOTO: JR Armadàs La música de la Salseta del Poble Sec va treure els valldoreixens a ballar FOTO: JR Armadàs
Els ciutadans a Valldoreix s'han aplegat un any més a la zona del Casal de Cultura per menjar sardines rostides. Al costat de la Nau de Cultura, un munt de valldoreixencs han participat en una nova edició d'aquesta tradició local que enguany té com a novetat el fet de ser ecològica. És a dir, l'organització ha posat les sardines el pa, el vi i la salsa i els valldoreixencs han portat de casa els plats i gots de manera que no s'hagués de fer servir material de plàstic. En total es van consumir 72 quilos de sardines i 45 quilos de pa. Tot plegat cuinat a foc de llenya per una quants veïns sacrificats.

El president de l'Associació de Veïns Progressistes de Valldoriex, Xavier Alesina, és del parer que "aquest és un dels actes més participatius de la Festa Major." Pel que fa el muntatge ha assegurat que la zona de les taules ha estat més ben arreglada i amb llums. En total hi havia 125 cadires que es van anar omplint aleatòriament de veïns afamats de sardines i Festa Major. La sardinada és una activitat gratuïta pels assistents. L'Associació de Veïns financia el menjar i el beure mentre el Govern de Valldoreix hi posa la infraestructura.

Cap a les 12 de la nit les sardines es van acabar però no per això la festa va acabar-se. La Salseta del Poble Sec va va treure la gent a ballar amb el seu ampli repertori de versions de clàssic de sempre. Joves i grans van acabar la nit movent-se a ritme de rumbes, swings o balades.

Més informació
 
Comentaris

Destaquem