C's reclama que els valldoreixencs no paguin el pàrquing de l'estació de FGC

El pàrquing de l'estació de FGC de Valldoreix està gestionat per l'Ajuntament de Sant Cugat

El grup de Ciutadans de Valldoreix proposarà a la Junta de Veïns de l'EMD que “les places d’aparcament de l’estació dels FGC de Valldoreix siguin d’ús prioritari" pels valldoreixencs. En un comunicat, la formació ha explicat que l’objectiu de la moció és que “des de Valldoreix es tingui un major control sobre l’ús d’aquestes places i siguin aprofitades pels veïns”.

Des de Ciutadans, també reclamen que “l’Ajuntament de Sant Cugat retorni els terrenys i la gestió del pàrquing a l’EMD de Valldoreix” i, en aquest sentit, denuncien “la posició desfavorable en què va quedar Valldoreix després de cedir els terrenys d’aquesta zona a l’Ajuntament de Sant Cugat, a través d’una permuta”. C's vol que “l’Ajuntament de Sant Cugat negociï la devolució dels terrenys perquè torni a considerar-se patrimoni de Valldoreix”.

Finalment, el grup assenyala la necessitat de què “mentre no hi hagi un projecte definitiu per part de l’Ajuntament de Sant Cugat, s’asseguri la gratuïtat del pàrquing de l’estació als veïns i veïnes de Valldoreix”. Actualment, el pàrquing de l'estació de Valldoreix és de zona verda i la intenció inicial era que els veïns paguessin una petita quantitat per aparcar. Tot i això, el sistema es va eliminar i actualment l'aparcament és gratuït per a tothom. 

 
Comentaris

Destaquem