Valldoreix comença a asfaltar el camí de la Salut, que estarà tallat dos mesos

És una de les vies d'accés a Valldoreix des de l'autopista AP-7

L'EMD de Valldoreix ja ha començat els treballs per asfaltar el camí de la Salut, actualment una via de terra i que uneix l'autopista AP-7 amb la vila valldoreixenca. La previsió és que les obres s'allarguin durant dos mesos, període durant el qual el camí quedarà tancat al trànsit. Les obres tindran un cost proper als 150.000 euros.

Els treballs es dividiran en dos trams, el primer dels quals serà de 1.000 metres, entre la rotonda d’accés a l’autopista AP-7 i l’inici de la trama urbana de Valldoreix. El segon tram serà entre la plaça Joan Gassó i la bifurcació del camí de pujada a l’Ermita de la Salut i el camí de Can Monmany, amb una llargada de 125 metres.

El primer tram tindrà una l’amplada aproximada de 7,90 metres i tindrà una calçada asfaltada de 5 metres per als vehicles i una via lateral de 2 metres d’ample segregada amb pilones de fusta i amb paviment de sauló, per a pas de vianants. El segon tram estarà constituït per una calçada única per a vehicles i vianants de 5 metres d’amplada, amb paviment de sauló.

La pavimentació d'aquesta via és una de les situacions que va enfrontar el govern de Sant Cugat i Valldoreix amb l'oposició. Partits polítics de l'oposició van denunciar públicament que l'asfaltat del camí de la Salut no havia d'anar a càrrec de l'EMD, sinó d'un promotor privat; cosa que el govern valldoreixenc ha negat. La qüestió està en els tribunals.

 
Comentaris

Destaquem