Nadales, peces de Txaikovski i música de cambra per celebrar el Nadal a Valldoreix

L'Escola de Música de Valldoreix ofereix dos concerts per aquest Nadal

Els alumnes de l'Escola de Música de Valldoreix tancaran l'any amb dos concerts de Nadal els dies 21 i 22 de desembre. Entre el repertori, hi ha nadales cantades pel grup coral, peces d''El Trencanous' de Txaikovski i música de cambra a càrrec de diversos conjunts instrumentals. 

El primer concert se celebrarà a l'Església de l'Assumpció, i començarà a les 7 de la tarda amb l'actuació de grups de cambra de piano, corda i vent, així com un quartet de clarinets. Seguidament hi haurà la cantada de nadales per part de la coral de l'Escola de Música de Valldoreix, formada per alumnes d'entre 6 a 12 anys. Finalment, els intèrprets més grans oferiran peces musicals basades en 'El Trencanous' de Piotr Txaikovski. 

El segon concert, divendres 22 a l'Església Protestant de Valldoreix, començarà a les 18.30 h amb un recital d'interpretacions musicals dels conjunts de piano, guitarres, corda i vent. L'objectiu d'aquest concert serà mostrar al públic els avenços dels alumnes, així com que els músics s'acostumin a actuar davant d'un auditori ple.

 
Comentaris

Destaquem